Romadúrová nátierka s orechmi

Romadúrová nátierka s orechmi

Pár ingrediencií a pár jednoduchých úkonov a táto dobrota je na svete, pripravená na servírovanie. Ideálne ako rýchly nápad na večeru.

Čo budeme potrebovať

  1. 200 g zrelého romadúru
  2. 75 g vlašských orechov (opečených)
  3. Lyžica medu
  4. Čerstvý tymián (môže byť aj sušený)

Postup

  1. Z romadúru orežeme hornú časť kôrky a boky prerežeme na kocky
  2. Dáme do rúry na veľmi nízku teplotu a necháme ho zmäknúť.
  3. Pečieme asi 30 minút
  4. Potom ho preložíme do kuchynského robota a mixujeme, kým syr nezíska krémovú konzistenciu
  5. Pridáme med, tymian podľa chuti soľ a zľahka premiešame
  6. Nátierku podávame posypanú opečenými vlašskými orechmi
Miska plná roztopeného romadúru s pekanovými orechmi a jablkom.
Zdroj: theroastedroot.net

Je to skvelá hrianková nátierka či už na opečený toast alebo chlieb. Ak dumáte nad tým aký hriankovač si vybrať (pretože ten sa hodí vždy a ku všetkému) pozrite sa na tieto recenzie tých najlepších hriankovačov , ktoré vám trh môže momentálne ponúknuť.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.