Prírodné kuracie plátky s paradajkami

Prírodné kuracie plátky s paradajkami

Obľúbenou zeleninou vhodnou aj na zapekanie sú paradajky. Vyskúšajte kombináciu kuracieho mäsa s paradajkami, sójovou omáčkou a syrom a budete sa olizovať!

INGREDIENCIA

  • olivový olej
  • 400 g kuracích pŕs
  • asi 3 paradajky
  • 3 lyžice bieleho jogurtu
  • mletá sladká paprika
  • soľ
  • tvrdý syr
  • sójová omáčka

POSTUP

  1. Na oleji orestujte nakrájané paradajky.
  2. Osoľte ich a ochuťte sójovou omáčkou.
  3. Nakoniec pridajte biely jogurt.
  4. Kuracie prsia nakrájajte na plátky, osoľte, posypte mletou paprikou a na panvici na tuku orestujte z oboch strán.
  5. Chvíľu mäso poduste, až zmäkne.
  6. Šťavu zahustite solamylom.
  7. Na tanieriku kurací plátok ozdobte orestovanými paradajkami a posypte strúhaným syrom.
Kuracie mäso zapečené s paradajkami a bylinkami.
www.simplyrecipes.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.