Zeleninový guláš so zemiakmi

Zeleninový guláš so zemiakmi

Cuketa je výborným základom pre guláš, pretože ho jednak pomerne dobre zahustí a jednak vďaka nej bude objemnejší. Vyskúšajte tento výdatný zeleninový pokrm, ktorý vás po dlhom studenom dni krásne zahreje!

INGREDIENCIA

  • 3 veľké zemiaky
  • 1 mladá cuketa
  • 1 červená paprika
  • 3 paradajky
  • 1 cibuľa
  • olej
  • mletá sladká paprika
  • rasca
  • majorán
  • korenie
  • soľ
  • polohrubá múka

POSTUP

  1. V kastróle na tuku osmažte nakrájanú cibuľu.
  2. Zemiaky olúpte a nakrájajte na kocky.
  3. Zeleninu opláchnite a nakrájajte na rezančeky alebo na kocky.
  4. Všetko pridajte k cibuli v kastróle.
  5. Osoľte a okoreňte.
  6. Dochuťte rascou, sladkou paprikou a majoránom.
  7. Duste domäkka.
  8. Pokiaľ sa vám zdá guláš málo hustý, zahustite ho lyžičkou múky, ktorú dobre povarte.
Guláš zo zemiakov a ďalšej zeleniny servírovaný v hlbokom tanieri.
www.chefdehome.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.