Tradičný makovec

Tradičný makovec

Dezert plný vápnika pripravený za niekoľko minút! K tomuto receptu sa budete radi vracať, pretože je úplne geniálna.

INGREDIENCIA

  • 2 hrnčeky mletého maku
  • 2 hrnčeky hladkej múky
  • 2 hrnčeky mlieka
  • 1 hrnček krupicového cukru
  • 1/2 hrnčeka oleja
  • 1 prášok do pečiva
  • práškový cukor

POSTUP

  1. Rúru si predhrejeme na 180 °C.
  2. Všetky ingrediencie zmiešame a vytvoríme hladké cesto.
  3. Pečieme približne 30 minút.
  4. Ešte horúci makovec posypeme práškovým cukrom.
Kus buchty z maku servírovaný na tanieriku s kôrou z pomaranča a posypaný práškovým cukrom.
www.taste.com.au

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.