Rybí šalát s majonézou

Rybí šalát s majonézou

Všetci poznáme klasický rybí šalát zo supermarketu. Toto je však úplne niečo iné. Chuť doma pripravovaného šalátu vás úplne ohromí a nikdy už sa ku kupovanému nevrátite.

Čo budeme potrebovať

  1. 1 kg filétov z tresky alebo pstruha
  2. 1 lyžica masla
  3. ½ cesnaku v prášku
  4. 1 lyžička mletého korenia
  5. 250 g majonézy
  6. 100 g cibule (nakrájané na jemno)
  7. 100 g stopkového zeleru
  8. 1 lyžička sušeného kôpru
  9. 1 lyžička soli

Postup

  1. Rúru predhrejeme na 200 stupňov
  2. Plech do rúry vymažte alebo vyložte papierom na pečenie
  3. V miske zmiešame maslo, granulovaný cesnak a korenie
  4. Na plech vyložíme rybie filety a potrieme ich maslovou zmesou
  5. V rúre pečieme 15 – 25 minút kým mäso nie je mäkké
  6. Vo veľkej mise zmiešame majonézu, cibuľu, zeler, kôpor a soľ
  7. Do majonézy pridáme vychladnutú rybu a premiešame
  8. Pred podávaním necháme odpočinúť v chladničke TIP Podávajte s krekermi, na toastovom chlebe alebo na šalátovom lôžku.
Krémový šalát s majolkou v mištičke.
Zdroj: champagne-tastes.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.