Túto piškótovú jahodovú tortu s tvarohovým krémom si zamilujete. Nielen, že je rýchly, ale aj veľmi chutný. Zvládne ho určite každý!
Ingrediencie
- 240 g piškótov
- 4 lyžice práškového cukru
- 500 ml smotany na šľahanie
- 3 ks mäkkého tvarohu (v sáčku)
- 2 ks vanilkového cukru
- 1 hrnček uvarenej kávy (podľa chuti)
- 500 g jahôd
Postup
- Vo veľkej mise zmiešajte tvarohy, smotanu a cukor. Pomôcť si môžete ručným šľahačom.
- Piškóty môžete namáčať v uvarenej káve, ale nemusíte. Postupne ich skladajte do tortovej formy.
- Na piškóty naneste tvarohovú náplň a navrch nakrájané jahody. Takto postupujte aj naďalej – piškóty, tvarohová náplň, plátky jahôd.
- Vzniknutú tortu nechajte v chladničke stuhnúť a podávajte.