Ak ste milovníci štipľavej kuchyne a hrianku si bez cesnaku jednoducho nedokážete predstaviť? Nezúfajte! Tento recept je pre vás to pravé orechové.
Čo budeme potrebovať
- 230 g strúhaného čedaru
- 70 g smotanového syra
- 3 lyžice majonézy
- 2 lyžice kyslej smotany
- 4 strúčiky cesnaku
- 1 lyžička chilli (nepovinné)
- ¼ lyžičky údené papriky
- ¼ lyžička kajenského korenia
Postup
- V mise zmiešame smotanový syr, čedar, majonézu, kyslú smotanu, papriku, korenie a pretlačený cesnak
- Ingrediencie miešajte dohladka vidličkou alebo v kuchynskom robote
- Nechajte v chladničke odpočinúť aspoň 1 hodinu
Nátierka bude najlepšia, ak jej pripravíte s troch denným predstihom a bude mať čas sa uležať.