Šalát s kalerábom a mrkvou

Šalát s kalerábom a mrkvou

Luxusný šalát z kalerábu, jabĺk a mrkvy s praženými arašidmi a čiernou horčicou má úplne jedinečnú chuť, ktorú si obľúbite. Zároveň je taký jednoduchý a zdravý!

Ingrediencie

  • 1 stredný kaleráb
  • 2 mrkvy
  • 1 jablko
  • šťava z 1 citróna
  • 100 g pražených arašidov, nasekaných
  • 3 lyžice olivového oleja
  • 3 lyžice čiernej horčice
  • 2 lyžičky rasce

Postup

  1. Olúpte a najemno postrúhajte kaleráb, mrkvy a jablko.
  2. Preložte do širokej, plytkej servírovacej misy.
  3. Pridajte citrónovú šťavu a opražené arašidy.
  4. V menšom hrnci rozohrejte olej a pridajte horčicu a rascu.
  5. Opražte, stiahnite z ohňa a nalejte k ostatným surovinám.
  6. Šalát dokorene a dôkladne premiešajte.
  7. Podávajte pri izbovej teplote.
Šalát z kalerábu, jabĺk a mrkvy s praženými arašidmi a čiernou horčicou servírovaný na tanieri s lyžicou.
www.deliciousmagazine.co.uk

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.