Krém s červenou kapustou a zeleninovým vývarom

Krém s červenou kapustou a zeleninovým vývarom

Domnievate sa, že zeleninový vývar sa hodí iba na prípravu polievok či pod mäso? Tento recept vás presvedčí o tom, že je skvelý aj do nátierok.

Ingrediencie:

  • 500 g červenej kapusty
  • 1000 ml zeleninového vývaru
  • 2-3 PL olivového oleja
  • soľ, korenie
  • mak na ozdobu

Postup:

  1. Červenú kapustu prepláchnite a nasekajte na menšie kúsky.
  2. Vajcia uvarte natvrdo, olúpte a nakrájajte na kocky.
  3. Na malé kúsky nakrájajte tiež salámu.
  4. Všetko zmiešajte v miske a pridajte požadované množstvo majolky a korenia.
  5. Póry očistite a umyte.

Nátierku s červenou kapustou podávajte na opečených krutónoch posypanú makom.

Kapustová nátierka pripravovaná so zeleninovým vývarom.
zdroj: star.it.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.