Francúzske toasty s arašidovým maslom a džemom

Francúzske toasty s arašidovým maslom a džemom

Úžasné raňajky, ktoré ocenia nielen vaše deti! Kombinácia krémového arašidového masla a sladkého džemu alebo marmelády je úplne luxusná.

Ingrediencie

  • 3/4 šálky arašidového masla
  • 12 plátkov toastového chleba
  • 6 lyžíc džemu
  • 3 veľké vajcia
  • 3/4 šálky 2% mlieka
  • 1/4 lyžičky soli
  • 2 lyžice masla

Postup

  1. Namažte 6 plátkov toastového chleba arašidovým maslom; na zvyšných 6 krajcov natrite džem.
  2. Od každého dajte bokom 1 plátok a vytvorte sendviče.
  3. Vo veľkej mise rozšľahajte vajcia, mlieko a soľ.
  4. Obe strany sendvičov namočte vo vaječnej zmesi.
  5. Vo veľkej panvici rozpustite maslo na strednom plameni.
  6. Sendviče opekajte 2–3 minúty z každej strany alebo dozlatista.
Plátky bieleho chleba plnené džemom a arašidovým maslom servírované na sebe na tanieriku.
www.tasteofhome.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.