Krémová nátierka, ktorá sa pravdepodobne stane vašim novým favoritom! Servírujte s krekry, na sendviči alebo s čerstvou zeleninou ako dip.
Ingrediencie
- 1 šálka kešu orieškov
- 1 šálka sušených sušených paradajok bez oleja
- ½ šálky vody
- 2 strúčiky cesnaku
- 2 jarné cibuľky
- 4–5 veľkých listov čerstvej bazalky
- šťava z ½ citróna
- ½ lyžičky soli alebo podľa chuti
- štipka korenia alebo podľa chuti
Postup
- Kešu oriešky a sušené paradajky namočte na 30 minút do horúcej vody.
- Sceďte a opláchnite.
- Vložte kešu a sušené paradajky do kuchynského robota vybaveného čepeľou S.
- Mixujte a pridajte ½ šálky vody.
- Rozmixujte do hladka a zoškrabte strany podľa potreby.
- Pridajte zvyšné prísady a mixujte do hladka.
- Nechajte v chladničke, kým budete podávať.
Inšpirujte sa našimi receptami so sušenými paradajkami , ktoré nezaberú veľa času a pochutí si na nich celá rodina.