Maďarská zmes

Maďarská zmes

Výdatná nátierka so salámou môže poslúžiť ako ľahká desiata či malá večera. Je ľahko pikantná a skvele zasýti na dlhú dobu.

Ingrediencie:

  • 1/2 zelenej papriky
  • 2 červené feferónky
  • 100 g paprikáša
  • 150 g nízkotučného tvarohu
  • 1/2 lyžičky maďarskej mletej sladkej papriky
  • Soľ a mleté čierne korenie podľa chuti

Postup:

  • Papriku aj feferónky zbavíme jadier a nakrájame na drobné kocky.
  • Salámu nakrájame na tenké prúžky.
  • Tvaroh dáme do misky, pridáme nakrájanú salámu, papriky s feferónkami a premiešame.
  • Prisypeme sladkú papriku, osolíme, okoreníme a znova zamiešame.
  • Servírujeme so slanými sušienkami, krekry alebo na plátkoch rožku.
Nátierka s paprikou a tvarohom.
Zdroj: https://www.ichkoche.at

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.