Bravčové rezančeky so smotanou na kari

Bravčové rezančeky so smotanou na kari

Tento pokrm je jednoduchý na prípravu, nenáročný na ingrediencie a zároveň veľmi chutný. Suroviny používajte podľa potreby.

INGREDIENCIA

  • 400 g bravčového mäsa
  • mleté korenie podľa chuti
  • soľ podľa chuti
  • kari korenie
  • sušený cesnak
  • smotana na varenie
  • kukuričný škrob
  • olej
  • mrkva
  • sterilizovaná uhorka

POSTUP

  • Mäso nakrájajte na rezančeky, ktoré osoľte a ponorte ich do nálevu, ktorý si pripravíte z olivového oleja, sušeného cesnaku, korenia a karí.
  • Premiešajte a nechajte odstáť v náleve aspoň hodinu.
  • Mäso potom vyberte a na miernom ohni opekajte domäkka.
  • Prilejte smotanu a pridajte nakrájané malé uhorky a nastrúhanú mrkvu.
  • Všetko povarte a nakoniec zahustite kukuričným škrobom.
  • Pokrm podávame s uvarenými cestovinami alebo s dusenou ryžou.
Bravčové mäso s karí omáčkou, ryžou a zeleninou na tanieri.
www.dobruchut.aktuality.sk

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.