Pažítkovo-bazalková nátierka

Pažítkovo-bazalková nátierka

Vyskúšajte aj našu pažítkovú nátierku z tvarohu s čerstvou bazalkou. Výnimočné chute, ktoré sa k sebe výborne hodia.

Ingrediencie

  • 350g tvarohu z vaničky
  • 150 g zmäknutého masla
  • 5-8 lyžíc olivového oleja
  • Hrsť čerstvej bazalky
  • Vetvičky čerstvé pažítky (množstvo podľa chuti)
  • Soľ (podľa chuti)

Postup

  • Maslo nechajte zmäknúť pri izbovej teplote.
  • V mise ho potom utrite do peny, zmiešajte s tvarohom, olivovým olejom a najemno nasekanou pažítkou.
  • Bazalku nasekajte nadrobno a primiešajte do nátierky.
  • Všetko poriadne premiešajte, ochutnajte a prípadne dosoľte.
  • Hotovú nátierku nechajte odležať v chladničke a potom podávajte.
Nátierka s čerstvo nasekanou pažítkou a bazalkou.
Zdroj: myvibrantkitchen.com

Chcete viac receptov na vajíčkovú nátierku ? Nájdete ich v našom článku, do ktorého sme vybrali tie najlepšie!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.