Nátierka z reďkoviek s majonézou

Nátierka z reďkoviek s majonézou

Najlepšia reďkovková nátierka s majonézou, ktorá sa zje určite ako prvá. Inšpirujte sa!

Ingrediencie

  • 1 zväzok reďkoviek
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 kocka/trojuholníček taveného syra
  • 3ks vajec natvrdo
  • 3 lyžice majonézy
  • Hrsť pažítky
  • Soľ a mleté korenie

Postup

  • Vajcia uvarte natvrdo (12-15 minút). Reďkovky umyte a nastrúhajte na hrubej vzorke.
  • Pažítku nasekajte nadrobno.
  • V mise zmiešajte nastrúhané reďkovky s pokrájanými vajcami a nasekanou pažítkou.
  • Pridajte pretlačený cesnak, majonézu, tavený syr.
  • Všetko premiešajte a nakoniec opatrne osoľte a okoreňte podľa chuti.
  • Nechajte chvíľu odležať v chladničke a potom podávajte s čerstvým pečivom tak, ako máte radi.
Obložený chlebíček s nátierkou s reďkovkami a pažítkou.
Zdroj: simple-nourished-living.com

Uľahčite si varenie vajíčok a inšpirujte sa v našej recenzii na najlepšie elektrické variče vajec . Pomôžeme vám vo výbere toho najlepšieho!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.