Nátierka z reďkoviek s vajíčkom a petržlenovou vňaťou

Nátierka z reďkoviek s vajíčkom a petržlenovou vňaťou

Pripravte si výbornú nátierku do piatich minút. Stačí pripravené suroviny zmiešať a máte hotovo.

Ingrediencie

  • 1 zväzok reďkoviek
  • 3 vajcia natvrdo
  • 1 menšia cibuľa
  • 130g lučiny
  • 3 lyžice bieleho jogurtu
  • Petržlen
  • Soľ

Postup

  • Najprv uvarte vajíčka natvrdo (12-15 minút).
  • Reďkovky umyte, osušte a potom nastrúhajte nahrubo. Trochu posoľte a nechajte ich vypotiť, potom vytlačte prebytočnú tekutinu.
  • Uvarené a vychladnuté vajcia nastrúhajte a pridajte k odkvapkaným reďkovkám.
  • Pridajte lučinu, biely jogurt, pokrájanú cibuľu a nakoniec nasekajte petržlenovú vňať.
  • Premiešajte a buď nechajte odležať v chladničke alebo ihneď podávajte.
Ražný chlieb potretý nátierkou z vajec, reďkovky a lúčiny.
Zdroj: cooking.nytimes.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.