Pripravte si výbornú nátierku do piatich minút. Stačí pripravené suroviny zmiešať a máte hotovo.
Ingrediencie
- 1 zväzok reďkoviek
- 3 vajcia natvrdo
- 1 menšia cibuľa
- 130g lučiny
- 3 lyžice bieleho jogurtu
- Petržlen
- Soľ
Postup
- Najprv uvarte vajíčka natvrdo (12-15 minút).
- Reďkovky umyte, osušte a potom nastrúhajte nahrubo. Trochu posoľte a nechajte ich vypotiť, potom vytlačte prebytočnú tekutinu.
- Uvarené a vychladnuté vajcia nastrúhajte a pridajte k odkvapkaným reďkovkám.
- Pridajte lučinu, biely jogurt, pokrájanú cibuľu a nakoniec nasekajte petržlenovú vňať.
- Premiešajte a buď nechajte odležať v chladničke alebo ihneď podávajte.