Cesnakovo-nivová nátierka s orechmi a cibuľou

Cesnakovo-nivová nátierka s orechmi a cibuľou

Túto nátierku si zamilujete. Klasická cesnaková nátierka zjemnená krémovým syrom a nivou vám v ústach vytvorí neprekonateľný chuťový zážitok.

Ingrediencie

  • 180-200g nivy
  • 150g žervé
  • 2ks jarnej cibuľky
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice horčice
  • 2 lyžice majonézy
  • 1 lyžica worcestrovej omáčky (podľa chuti)
  • Hrsť petržlenu
  • Soľ a korenie

Postup

  • Nivu nastrúhajte alebo nakrájajte na drobné kúsky.
  • V mise zmiešajte nastrúhanú nivu s žervé, pridajte horčicu, majonézu a najemno nasekanú cibuľku.
  • Nakoniec pridajte petržlenovú vňať, prelisovaný cesnak, worcesterskú omáčku a mleté korenie.
  • Podľa chuti osoľte, ale niva by mala nátierku dostatočne ochutiť.
  • Nechajte odležať v chladničke a podávajte.
Cesnaková nátierka s trenou nivou a tekvicovými semienkami.
Zdroj: tasteofhome.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.