Túto nátierku si zamilujete. Klasická cesnaková nátierka zjemnená krémovým syrom a nivou vám v ústach vytvorí neprekonateľný chuťový zážitok.
Ingrediencie
- 180-200g nivy
- 150g žervé
- 2ks jarnej cibuľky
- 2 strúčiky cesnaku
- 2 lyžice horčice
- 2 lyžice majonézy
- 1 lyžica worcestrovej omáčky (podľa chuti)
- Hrsť petržlenu
- Soľ a korenie
Postup
- Nivu nastrúhajte alebo nakrájajte na drobné kúsky.
- V mise zmiešajte nastrúhanú nivu s žervé, pridajte horčicu, majonézu a najemno nasekanú cibuľku.
- Nakoniec pridajte petržlenovú vňať, prelisovaný cesnak, worcesterskú omáčku a mleté korenie.
- Podľa chuti osoľte, ale niva by mala nátierku dostatočne ochutiť.
- Nechajte odležať v chladničke a podávajte.