Domáca nátierka z hermelínu bez vajec

Domáca nátierka z hermelínu bez vajec

Chcete nátierku bez vajec? Skúste tu našu. Domáca nátierka je vždy lepšia ako kupovaná a navyše jej máte aj väčšie množstvo za menej peňazí.

Ingrediencie

  • 2ks hermelínu
  • 1ks cibuľa
  • 150g šunky
  • 150g lučiny alebo nátierkového masla
  • 4 lyžice majonézy
  • Soľ a korenie

Postup

  • Nastrúhajte hermelín nahrubo. Šunku nakrájajte na malé kúsky alebo tiež nastrúhajte nahrubo.
  • Cibuľu nakrájajte najemno.
  • Všetko zmiešajte v mise.
  • Pridajte lučinu alebo nátierkové maslo, majonézu a zmiešajte.
  • Pridajte soľ a korenie podľa chuti a dajte odležať do chladničky aspoň na pol hodiny.
  • Podávajte na chlebíčkoch alebo čerstvom pečive posypané pažítkou.
Jednohubky so syrovou nátierkou posypané pažítkou.
Zdroj: gutekueche.at

Pre pestrejší stôl pripravte aj niektorú z našich mäsových nátierok . Nech majú hostia z čoho vyberať.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.