Chcete nátierku bez vajec? Skúste tu našu. Domáca nátierka je vždy lepšia ako kupovaná a navyše jej máte aj väčšie množstvo za menej peňazí.
Ingrediencie
- 2ks hermelínu
- 1ks cibuľa
- 150g šunky
- 150g lučiny alebo nátierkového masla
- 4 lyžice majonézy
- Soľ a korenie
Postup
- Nastrúhajte hermelín nahrubo. Šunku nakrájajte na malé kúsky alebo tiež nastrúhajte nahrubo.
- Cibuľu nakrájajte najemno.
- Všetko zmiešajte v mise.
- Pridajte lučinu alebo nátierkové maslo, majonézu a zmiešajte.
- Pridajte soľ a korenie podľa chuti a dajte odležať do chladničky aspoň na pol hodiny.
- Podávajte na chlebíčkoch alebo čerstvom pečive posypané pažítkou.
Pre pestrejší stôl pripravte aj niektorú z našich mäsových nátierok . Nech majú hostia z čoho vyberať.