Zabíjačková polievka z jelita

Zabíjačková polievka z jelita

Túto veľmi ľahkú polievku budete mať na stole behom chvíľky a jej chuť vás ohromí.

Ingrediencie

  • 1 cibuľa
  • 2 lyžice sadla
  • 6 šálok vývaru
  • 2 jelita
  • 2 lyžičky majoránky
  • 100 ml červeného vína
  • krutóny
  • soľ, korenie

Postup

  1. Cibuľu nakrájajte na drobno a orestujte na sadle v hrnci.
  2. Pridajte vývar a priveďte do varu.
  3. Jelita nakrájajte na kolieska a pridajte do polievky.
  4. Povarte 10 minút, potom pridajte majoránku a červené víno.
  5. Dochuťte soľou a korením podľa chuti.
  6. Polievku podávajte horúcu s krutónmi.
Polievka z ľalita s krutónmi v bielom tanieri.
zdroj: kochen-kuechen.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.