Domáca zabíjačková polievka

Domáca zabíjačková polievka

Nedostanete sa k zabíjačkovým produktom ale aj tak by ste si dali výbornú polievku? Nevadí, skvelú bravčovú polievku si môžete ľahko uvariť doma.

Ingrediencie

  • 1.5 kg bravčové mäso s kosťou
  • 2 mrkvy
  • 2 zemiaky
  • 1 petržlen
  • 2 bobkové listy
  • 5 guličiek nového korenia
  • soľ, korenie

Postup

  1. Bravčové mäso a kosti vložíme do hrnca a zalejeme studenou vodou.
  2. Pomaly privedieme do varu. Pridáme bobkový list, nové korenie a na miernom plameni ývať ťaháme 2 hodiny.
  3. Pol hodiny pred koncom pridáme očistenú mrkvu, zemiaky a petržlen.
  4. Hotovú polievku precedíme. Mäso oberieme z kostí, zeleninu nakrájame a všetko vložíme späť do polievky.
  5. Dochutíme soľou a korením.
Číra polievka z bravčového mäsa so zeleninou.
zdroj: asiancookingmom.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.