Nadýchaný mandľový krém do cukroviniek

Nadýchaný mandľový krém do cukroviniek

Zlepte pečivo nielen marmeládou či čokoládou? Tento skvelý mandľový krém sa hodí na mnoho druhov vianočného pečiva!

Ingrediencie:

  • 1 šálka plátkov mandlí
  • 2 šálky plátkov kokosu
  • 400 ml kondenzovaného mlieka
  • 1 šálka práškového cukru
  • 3/4 čajovej lyžičky vanilkového extraktu

Postup:

  1. V stredne veľkej mise zmiešajte plátky kokosu a mandlí, kondenzované mlieko, práškový cukor a vanilkový extrakt.
  2. Miešajte, kým sa cukor úplne nerozpustí a zmes sa nespojí.
  3. Zmes vložte do uzatvárateľnej nádoby a uložte do chladničky.
  4. Po približne 2 hodinách môžete mandľový krém použiť na rôzne druhy cukroviniek.
Mandľový krém do cukroviniek s kokosom.
zdroj: tasteoflizzyt.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.