Vajíčková nátierka so šunkou

Vajíčková nátierka so šunkou

Každá šunková nátierka je jedinečná svojou nezameniteľnou chuťou. Táto receptúra s dijonskou horčicou a vajcami je veľmi lahodná, navyše úplne jednoduchá. Perfektne chutí na čerstvom chrumkavom chlebe.

Ingrediencie:

  • 8 plátkov šunky
  • 4 vajcia natvrdo
  • 3 stonky stopkového zeleru
  • 250 g ľahkej majonézy
  • 3 sterilizované uhorky
  • 1 stredne veľká cibuľa
  • 2 lyžice dijonskej horčice (kto nemá rád, môže vynechať alebo dať iný druh)
  • Soľ a mleté čierne korenie podľa chuti

Postup:

  • Šunku rozmixujeme v mixéri na drobné kúsky a dáme do misky.
  • Pridáme olúpané a na kocky nakrájané vajcia s řapíkatým zelerom na tenké plátky.
  • Potom nasekáme najemno cibuľu s uhorkami a pridáme do misy.
  • Zalejeme horčicou, majonézou, osolíme, okoreníme a premiešame.
  • Dáme na 2 hodiny vychladiť do chladničky a potom môžeme podávať.
Nátierka so šunkou a vajcom.
Zdroj: https://www.allrecipes.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.