Pomaly pečené BBQ rebrá

Pomaly pečené BBQ rebrá

Rebierka v tomto recepte sa pečú pomaly a vďaka tomu vznikne úplne úžasný pokrm. Väčšina práce spočíva v tom, že sa všetko skombinuje dohromady, takže smelo do toho!

Ingrediencie

  • 1 bravčové rebierka
  • 2 lyžice trstinového cukru
  • ½ lyžičky sušeného cesnaku
  • ½ lyžičky sušenej cibule
  • 1 lyžička tymiánu
  • ½ lyžičky mletej horčice
  • ½ lyžičky údené papriky
  • podľa potreby soľ a korenie
  • 1 šálka BBQ omáčky

Postup

  1. Opláchnite rebrá a osušte.
  2. Rebrá nakrájajte na 2 – 3 kusy.
  3. Zmiešajte všetko korenie a rebrá posypte zhora, zospodu aj zo strán.
  4. Vložte do misky a marinujte 6 – 8 hodín, ideálne cez noc.
  5. Predhrejte rúru na 120 stupňov Celzia.
  6. Rebrá zabaľte do alobalu a vložte do rúry.
  7. Pečte 2,5 – 3 hodiny.
  8. Hotové rebrá vyberte z rúry a z alobalu.
  9. Dajte rebrá na rošt a potrite BBQ omáčkou.
  10. Opečte z oboch strán, aby ste na vonkajšej strane rebier vytvorili chrumkavé opečené kôrky.
Namarinované bravčové rebrá.
www.thesaltypot.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.