Kráľovský závin z kuracieho mäsa s hermelínom a brusnicami

Kráľovský závin z kuracieho mäsa s hermelínom a brusnicami

Nachystajte sviatočnú kuraciu roládu s lahodnou orechovou krustou.

Ingrediencie

  • 4 kuracie rezne
  • 2 hermelíny nakrájané na plátky
  • 4 lyžice kompótovaných brusníc
  • 50 g rukoly
  • 2 lyžice oleja
  • čierne korenie
  • soľ
  • 100g na jemno nasekaných vlašských orechov
  • 1 lyžica čerstvej nasekanej petržlenovej vňate
  • 1 lyžica strúhanky
  • 1 lyžica horčice

Postup

  • Každý kurací rezeň narežte ako knihu, mäso rozbaľte a rozklepte do tenkého plátku.
  • Všetky pláty osoľte a okoreňte a na každý položte pár plátkov hermelínu, potrite lyžicou brusníc a pridajte hrsť rukoly.
  • Mäso zarolujte a zaistite špáradlami.
  • V miske zmiešajte vlašské orechy, petržlenovú vňať a strúhanku.
  • Každú rolku jemne potrite horčicou a obaľte v orechovej zmesi.
  • Pečte v rúre vyhriatej na 200 ° po dobu 30 minút.
kurací rezeň plnený zrejúcim syrom a brusnicami na tanieri so zelenými fazuľkami.
Zdroj: tasteofhome.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.