Nachystajte sviatočnú kuraciu roládu s lahodnou orechovou krustou.
Ingrediencie
- 4 kuracie rezne
- 2 hermelíny nakrájané na plátky
- 4 lyžice kompótovaných brusníc
- 50 g rukoly
- 2 lyžice oleja
- čierne korenie
- soľ
- 100g na jemno nasekaných vlašských orechov
- 1 lyžica čerstvej nasekanej petržlenovej vňate
- 1 lyžica strúhanky
- 1 lyžica horčice
Postup
- Každý kurací rezeň narežte ako knihu, mäso rozbaľte a rozklepte do tenkého plátku.
- Všetky pláty osoľte a okoreňte a na každý položte pár plátkov hermelínu, potrite lyžicou brusníc a pridajte hrsť rukoly.
- Mäso zarolujte a zaistite špáradlami.
- V miske zmiešajte vlašské orechy, petržlenovú vňať a strúhanku.
- Každú rolku jemne potrite horčicou a obaľte v orechovej zmesi.
- Pečte v rúre vyhriatej na 200 ° po dobu 30 minút.