Roláda z mletého kuracieho mäsa v srnčom chrbte

Roláda z mletého kuracieho mäsa v srnčom chrbte

Pokiaľ s rolovaním mäsa trochu zápasíte, skúste túto roládku z mletého, je ľahká, chutná a vďaka vajíčku vyzerá na reze naozaj efektívne.

Ingrediencie

  • 400 g kuracieho mletého mäsa
  • 3 vajcia
  • 3 nožičky viedenských párkov
  • 1 lyžica strúhanky
  • 1 cibuľa
  • 2 lyžice plnotučnej horčice
  • 1 červená paprika
  • soľ
  • korenie

Postup

  • Vajcia uvarte natvrdo. Cibuľu nakrájajte na jemno, papriku na prúžky, párky na polkolieska.
  • Mäso osoľte a okoreňte. Pečiaci papier potrite olejom a naneste naň mäso tak, aby v nízkej vrstve vytváralo štvorec.
  • Väčšiu polovicu mäso potrite horčicou, na ňu položte kúsky cibule, prúžky papriky, kúsky párkov a uvarené vajcia.
  • Formu vymažte olejom.
  • Pomocou papiera mäso zarolujte, preložte do srnčieho chrbta, vtlačte a pečte 30 minút v rúre vyhriatej na 180 °.
  • Nechajte vychladnúť, rozbaľte a podávajte studené s čerstvým chlebom a naloženou zeleninou.
Niekoľko plátkov rolády z mletého mäsa s vajcom.
Zdroj: lifegetsbetter.ph

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.