Okrem chlebíčkov a chuťoviek môžete pre vašu návštevu prichystať aj túto štýlovú pochúťku! Nátierku servírovanú rovno vo vajíčku!
Ingrediencie
- 6 vajec
- 1/4 šálky majonézy
- 1/4 šálky strúhaného syra čedar
- 1/4 šálky nadrobno nakrájané šunky
- 1 čajová lyžička vínneho octu
- 1 čajová lyžička horčica
- 1 PL čerstvej petržlenovej vňate
- soľ a korenie
Postup
- Vajcia uvarte natvrdo, nechajte ich vychladnúť.
- Následne ich umyte, rozkrojte napoly a opatrne z nich vyberte žĺtok.
- Žĺtky preložte do misky a utrite ich spoločne s majonézou, horčicou a octom.
- Pridajte nastrúhaný čedar a nakrájanú šunku.
- Všetko dôkladne premiešajte a dochuťte soľou a korením.
- Na záver touto nátierkou naplňte natvrdo uvarené bielky a posypte petržlenovou vňaťou.
Podávajte s čerstvým pečivom a zeleninou.