Vanilkový korpus

Vanilkový korpus

Klasický vanilkový korpus, s ktorým môžete tvoriť božské torty rozmanitých chutí a nikdy ním nesklamete. Ľahko a jednoducho!

Ingrediencie

  • 1/2 šálky masla, izbovej teploty
  • 1/2 šálky rastlinného oleja
  • 1 a 1/2 šálky cukru kryštál
  • 4 vajcia
  • 2 lyžice vanilkovej extraktu
  • 3 šálky hladkej múky
  • 1 čajová lyžička soli
  • 2 a 1/2 čajová lyžičky prášku do pečiva
  • 1 a 1/3 šálky cmaru

Ingrediencie

  • Predhrejte rúru na 160 ° C a formu na pečenie vymažte olejom či kúskom masla a vysypte trochou múky.
  • Vo veľkej mise vyšľahajte ručným šľahačom zmäkčené maslo s olejom, kým sa nespojí.
  • Pomaly prisypávajte cukor a stále šľahajte, kým nebude zmes nadýchaná.
  • Pridajte vajcia aj vanilkový extrakt a šľahajte ďalej, aby sa do zmesi začlenilo čo najviac vzduchu.
  • V oddelenej miske preosejte múku, soľ a prášok do pečiva, všetko dobre premiešajte.
  • K suchým prísadám pridávajte postupne cmar a nechajte spojiť.
  • Potom Pridajte vyšľahanú zmes a zmiešajte.
  • Nasledovne cesto vlejte do pripravenej formy na pečenie, vložte do rúry a pečte približne 30 minút, kým nie je korpus zlatohnedý.
  • Keď bude hotový, vyberte z rúry a nechajte vychladnúť.
základné vanilkové tortové cesto pre každú príležitosť
zdroj: bromabakery.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.