Pikantná mäsová nátierka na hrianky

Pikantná mäsová nátierka na hrianky

Kto by ju nemiloval? Pripravte si jedinečné hrianky, ktoré majú šmrnc!

Ingrediencie

  • 300 g hovädzieho mletého mäsa
  • 1 polievková lyžica nasekaného tymiánu
  • 100 g mixu farebných pálivých papričiek
  • 1 cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 polievková lyžica paradajkového pretlaku
  • 2 polievkové lyžice kvalitného kečupu
  • soľ
  • korenie
  • plátky pečiva
  • olej na vyprážanie

Postup

  • Plátky pečiva opečte na oleji a nechajte ich odkvapkať na papierovom obrúsku. Môžete tiež použiť hriankovač.
  • Na oleji orestujte nakrájanú cibuľu a pridajte mäso. To opečte do hneda.
  • Následne pridajte paradajkový pretlak, kečup, nakrájané papričky, tymián, soľ, korenie a prelisované strúčiky cesnaku.
  • Zmes ešte chvíľu opekajte a nakoniec, podľa potreby, osoľte a okoreňte.
  • Hriankovú nátierku naložte na pečivo a ozdobte bylinkami.

Pohár plnený pikantným nátierkovým pyré, zdobeným chilli papričkou a podávaným s hriankami.
zdroj: allrecipes.com

Zaobstarajte si toho najlepšieho pomocníka na výrobu hrianok! Pri výbere sa inšpirujte recenziami najlepších hriankovačov .

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.