Bravčový plátok na grile s rozmarínom

Bravčový plátok na grile s rozmarínom

Grilovanie patrí k obľúbeným úpravám mäsa. Ideálnym mäsom na túto úpravu je práve bravčová kotleta, ktorá je veľmi rýchlo pripravená.

INGREDIENCIA

  • 4 plátky bravčové kotlety
  • celé farebné korenie
  • soľ
  • cesnak
  • rozmarín
  • olej

POSTUP

  1. Na grilovanie si pripravíme hrubšie plátky bravčovej kotlety – asi 3 cm, aby sa počas grilovania mäso príliš nevysušilo.
  2. Kotlety umyjeme, osušíme.
  3. Pripravíme si marinádu z drveného farebného korenia, rozotreného cesnaku, rozmarínu a oleja a do nej dáme mäso asi na 2 hodiny marinovať.
  4. Potom si prichystáme gril, rozpálime ho a kotletu na ňom z oboch strán ugrilujeme, pričom ju stále potierame marinádou.
Bravčové so zemiakmi a brokolicou na tanieri.
www.epicurious.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.