Rýchla omeleta po taliansky

Rýchla omeleta po taliansky

Máte hlad av chladničke okrem niekoľkých vajíčok takmer nič nie je? Riešením môže byť tento rýchly a jednoduchý recept.

Ingrediencie:

  • 2 vajcia
  • 2 PL strúhaného syra
  • 3-4 cherry paradajky
  • 2 PL nasekané bazalky
  • 1 PL masla
  • soľ, korenie

Postup:

  1. V miske rozšľahajte vidličkou vajcia.
  2. Na panvici rozpustite maslo a následne do panvice pridajte rozšľahané vajcia.
  3. Varte až do okamihu, až vajcia stuhnú.
  4. Následne pridajte na do panvice aj syr, na kolieska nakrájané paradajky a bazalku.
  5. Varte ešte približne minútu.

Vaječná omeleta sa servíruje posypaná čerstvou bazalkou a petržlenovou vňaťou.

Omeleta s paradajkami a bazalkou
zdroj: simplyrecipes.com

Na raňajky, obed aj večeru si možno pripraviť aj lahodné vajíčkové nátierky ! Prichystajte si ich s tvarohom, tuniakom či avokádom!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.