Tento recept je skvelý v tom, že je možné ho pripraviť z najrôznejších rýb. Vyberte si taký druh ryby, ktorý chutí práve vám a nechajte si chutiť!
Ingrediencie
- 200 g filétov (voliteľné – losos, treska a pod. – bez kože a kostí)
- 1 čajová lyžička cesnakovej pasty
- ½ čajovej lyžičky čierneho korenia
- 3 polievkové lyžice horčica
- 4 polievkové lyžice majonézy
- 1 polievková lyžica masla
Postup
- Na panvici rozpustite maslo, pridajte cesnakovú pastu s filetmi a dobre premiešajte. Zakryte panvicu a varte 5–10 minút, kým sa filé neuvarí.
- V mise zatiaľ zmiešajte, pomocou mixéra, syr, majonézu a horčicu. Mali by ste získať hladkú zmes.
- Akonáhle budú filety hotové, roztlačte ich vidličkou a pridajte ich do zmesi s horčicou.
- Všetko dochuťte čiernym korením, podľa vlastnej chuti a premiešajte.
- Teraz môžete nátierku natrieť na obľúbené pečivo a ozdobiť ju čerstvými bylinkami alebo zeleninou.