Jáhlový nákyp s jablkami

Jáhlový nákyp s jablkami

Ochutnajte nákyp s pšenicami a jablkami. Je chutný a výdatný.

INGREDIENCIA

  • 200 g pšeno
  • ⅔ plechovky kondenzovaného mlieka
  • 100 g masla
  • 10 kúskov vlašských orechov
  • 100 g jabĺk
  • 1 lyžička škorice
  • hrsť hrozienok

POSTUP

  • Pšeno si prepláchneme horúcou vodou, aby sa zbavili horkosti.
  • Následne ich dáme do hrnca s vodou a varíme 7 minút.
  • Jáhly scedíme, pridáme k nim kondenzované mlieko, maslo, na plátky nakrájané jablká zmiešané so škoricou a hrsť prepláchnutých hrozienok.
  • Zmes rozdelíme do malých zapekacích misiek a posypeme orechmi.
  • Dáme piecť na 30-40 minút pri 180 °C.
Jáhlový nákyp s jablkami v mištičke s vedľa položenými vareškami.
www.youbeauty.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.