Nadýchaná čučoriedková bublanina z hladkej múky

Nadýchaná čučoriedková bublanina z hladkej múky

Inšpirujte sa týmto receptom na bublaninu s čučoriedkami s použitím hladkej múky.

Ingrediencie

  • 250g hladkej múky
  • 180g cukru kryštál
  • 100ml oleja
  • 100ml mlieka
  • 1/2 kypriaceho prášku do pečiva
  • 3 vajcia
  • Maslo a hrubá múka na vymazanie
  • Čučoriedky

Postup

  • Najprv utrite žĺtky s cukrom. Potom pridajte olej a mlieko.
  • V mise preosejte múku a zmiešajte s práškom do pečiva.
  • Múku s práškom do pečiva postupne zamiešajte do zmesi so žĺtkom.
  • Ušľahajte sneh z bielkov a ten potom zamiešajte do cesta.
  • Cesto nalejte na vymastený a múkou vysypaný plech.
  • Navrch rovnomerne položte čučoriedky a pečte pri 180 ° C cca 20-25 minút dozlatista.
  • Hotovú bublaninu nechajte vychladnúť a potom nakrájanú podávajte.
Nakrájaná buchta s čučoriedkami.
Zdroj: sugarandcharm.com

Presné váženie oceníte najmä pri príprave pečených dobrôt. Nenechajte to v náhode a pozrite sa, ako si vybrať tú najlepšiu kuchynskú váhu .

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.