Chrenová omáčka

Chrenová omáčka

Chren má svoju špecifickú chuť i arómu a keď sa spojí s kyslou smotanou, je to úplne dokonalé. Výsledný pokrm si vychutnáte vy aj vaši blízki. Je to vynikajúci doplnok k bravčovému aj hovädziemu mäsu.

Ingrediencie:

  • 2 hrnčeky kyslej smotany
  • 2 polievkové lyžice dijonskej horčice
  • 1/2 hrnčeka nastrúhaného chrenu
  • 1 lyžica jemne nasekané čerstvé pažítky
  • Štipka mletého čierneho korenia
  • Soľ podľa chuti

Postup:

  • Do misky dáme kyslú smotanu s horčicou a miešame.
  • Pridáme nastrúhaný chren s pažítkou a znova premiešame.
  • Osolíme, okoreníme a naposledy dôkladne zamiešame.
  • Ihneď servírujeme.
Studený preliv na hovädzie steaky a bravčové minútky s chrenom.
Zdroj: https://www.thespruceeats.com/

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.