Morčacie mäso s mrkvou

Morčacie mäso s mrkvou

Bravčové mäso s mrkvou je taká príjemná klasika. Čo vyskúšať miesto bravčového mäso morčacie? Podusená mrkva výborne osladí celý pokrm a verte, že si ho zamilujete.

INGREDIENCIA:

  • morčacie mäso – z prsníkov alebo stehien
  • 1 mrkva
  • 1 hrsť zeleného hrášku
  • téglik sladkej smotany
  • cibuľa
  • olej
  • soľ

POSTUP:

  1. Na oleji osmažte nakrájanú cibuľu a pridajte umyté a na kocky nakrájané morčacie mäso.
  2. Osoľte.
  3. Pridajte hrášok a nakrájanú mrkvu a pomaly duste domäkka.
  4. Na záver prilejte sladkú smotanu.
Morčacie s mrkvou na tanieri.
www.wishfulchef.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.