Dusené morčacie mäso na zelenine

Dusené morčacie mäso na zelenine

Vláknina je nevyhnutná pre správnu funkciu čriev. Rozhodne s ňou teda nešetrite. Kombinácia paradajok, paprík a smotany je výborná, poďte ju s nami vyskúšať!

INGREDIENCIA:

  • morčacie mäso – prsia alebo stehná
  • papriky
  • paradajky
  • soľ
  • korenie
  • cibuľa
  • sladká smotana

POSTUP:

  1. V kastróli orestujte nadrobno nakrájanú cibuľu.
  2. Pridajte umyté a na kúsky nakrájané morčacie mäso.
  3. Všetko osoľte a okoreňte.
  4. Pridajte na kúsky nakrájanej papriky a paradajky.
  5. Pomaly duste domäkka.
  6. Ako posledný doplňte do hotového pokrmu sladkú smotanu, ešte krátko povarte a môžete podávať.
Morčacie s paprikou, paradajkami a cibuľou na tanieri.
www.simplyrecipes.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.