Nielen milovníkov mäsa a údenín poteší táto verzia nátierky ozvláštnená o šunku. Okrem šunky ale možno použiť aj ďalšie údeniny, napríklad tvrdé salámy, ktoré pokrmu dodajú intenzívnejšiu chuť.
Ingrediencie:
- 3 vajcia
- 200 g šunky
- 2 PL stopkového zeleru
- 1 šálka majonézy
- 1 PL horčica
- 2 čajové lyžičky najemno nakrájané cibule
- soľ, korenie
Postup:
- Vajcia uvarte natvrdo.
- Šunku a stopkový zeler si nakrájajte na drobné kúsky či rezančeky.
- Následne uvarené vajcia olúpte, umyte a nakrájajte na kúsky.
- Všetky nakrájané ingrediencie zmiešajte v miske.
- Pridajte majonézu, horčicu, soľ a korenie.
- Dôkladne premiešajte.
- Dajte na chvíľku do chladničky.
Neoddeliteľnou ingredienciou väčšiny nátierok s vajcami je majonéza. Pripravte si vlastnoručnú domácu majonézu ! Budete si tak úplne istí nielen tým, z čoho je vyrobená, ale aj tým, že je skutočne čerstvá.