Vajcia tvoria úžasnú kombináciu nielen so šunkou či zeleninou, ale prekvapivo aj s rybami. Presvedčte sa o tom prostredníctvom tohto receptu!
Ingrediencie:
- 2 vajcia
- 150 g tuniaka v konzerve
- 3-4 PL majonézy
- 2 PL nadrobno nasekané červené cibule
- kôpor
- soľ, korenie
Postup:
- Uvarte si vajcia natvrdo.
- V medziobdobí vyberte tuniaka z konzervy, odstráňte z neho olej či šťavu a prsty ho rozdrobte tak, aby jednotlivé kúsky nezostali zlepené.
- Uvarené vajcia olúpte a nakrájajte.
- Následne ich zmiešajte v miske s tuniakom, cibuľou, majonézou a kôprom.
- Všetko dôkladne premiešajte, v prípade potreby pridajte viac majonézy.
- Ochutnajte a dochuťte soľou a korením.
Vajíčková nátierka s tuniakom chutí skvele nielen na pečive, ale aj na šaláte.