Áno, chrumkavé a lahodné. To vám môže ponúknuť práve náš recept nižšie, tak s chuťou do toho!
Ingregiencia
- 2 pečené kolená
- 1 lyžička čerstvého korenia
- 4 bobkové listy
- 4 bobule borievky
- 1 veľká cibuľa, olúpaná, nakrájaná na kocky
- 1 polievková lyžica rasce
- soľ
Postup
- Priveďte vodu do veľkého hrnca do varu, pridajte 2 lyžičky soli, nakrájanú cibuľu, korenie, bobkový list a plody borievky.
- Znížte teplotu tak, aby bola voda stále horúca, ale aby sa nefajčila, a ponorte bravčové kolená. Mala by byť celá pod vodou.
- Nechajte ich variť približne 90 minút. Voda by nemala vrieť ani variť.
- Po 90 minútach pomocou klieští vyberte bravčové kĺby z vody a pomocou ostrého noža narežte kožu na kosoštvorce.
- Predhrejte rúru na 200 ° C a kolená potrite rascou a soľou.
- Potom ich položte na rošt do pekáča a pečte asi 90 minút.
- Po 45 minútach bravčové kolená otočte.
- Na posledných 5 až 10 minút môžete prepnúť funkciu rúry na gril, aby koža na mäse bola chrumkavá.
- Podávajte s chutnou prílohou!