Smotanová kuracia polievka

Smotanová kuracia polievka

Vytvorte lahodný kurací pokrm v pomalom hrnci. Tento recept je nenáročný ako na ingrediencie a prípravu, tak na jeho zhotovenie. Nechajte si chutiť!

Ingrediencie

  • 1 cibuľa, nasekaná
  • 1 a 1/2 šálky nakrájanej mrkvy na kolieska
  • 1 a 1/2 šálky nakrájaného zeleru
  • 1/4 šálky nasekané čerstvé petržlenu
  • 1 čajová lyžička korenia červenej papriky
  • 1 čajová lyžička sušeného oregana
  • 1 čajová lyžička soli a korenia
  • 1 šálka kuracieho vývaru
  • 2 šálky smotany na varenie
  • 1 až 3 vykostené kuracie prsia bez kože
  • 1 a 1/2 šálky mrazeného hrášku
  • 1 šálka kukurice

Postup

  • Do multifunkčného hrnca vložte cibuľu, zeler, petržlen, papriku, oregano, soľ, korenie, kurací vývar a smotanu na varenie.
  • Následne všetko poriadne premiešajte.
  • Kuracie prsia vložte do zmesi a prekryte ich zmesou zo zeleniny a tekutín.
  • Hrniec zaklopte a varte na nízkej teplote po dobu 8 hodín.
  • Tridsať minút pred koncom doby varenia odstráňte kuracie prsia a roztrhajte pomocou dvoch vidličiek.
  • Natrhané kura vráťte späť do multifunkčného hrnca.
  • Následne pridajte hrášok a kukuricu. Zamiešajte a nechajte varenie dokončiť.
  • Podávajte s pečivom.
smotanovo-zeleninová polievka z elektrického hrnca
zdroj: iamhomestreader.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.