Mangový raw dezert

Mangový raw dezert

Raw alebo živá strava je založená na surovosti. Suroviny neprechádzajú tepelnou úpravou vyššou ako 42°. Zachovávajú si tak všetky živiny, vitamíny a telu prospešné látky.

Ochutnajte túto ľahkú nepečenú tortu s ovocím – je prirodzene bezlepková a vegánska a neuveriteľne lahodná.

Ingrediencie

  • 100 g mandlí
  • 100 g vlašských orechov
  • 100 g sušených datlí
  • 2 zrelá manga
  • 200 ml kokosového oleja

Postup

  • Mandle a orechy rozdrvte na múčku.
  • Datle pokrájajte na malé kúsky.
  • Zmiešajte s orechmi a hmotu vytlačte na dno tortovej formy.
  • Manga olúpte a rozmixujte.
  • Pridajte kokosový olej a premiešajte do hladkého krému.
  • Nalejte na korpus, uhlaďte a nechajte niekoľko hodín stuhnúť v chladničke.
Nakrojený žltý mangový dezert s orechovo-datlovým korpusom
Zdroj: osloraw.no

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.