Chcete sladký recept, ktorý pripravíte v remoske? Upečte si trojfarebnú buchtu s tvarohom a malinami, ktorú pripravíte do hodiny.
Ingrediencie
- 260g polohrubej múky
- 130g cukru kryštál
- 2 vajíčka
- 150ml mlieka
- 100g rozpusteného masla
- 3/4 balenia kypriaceho prášku
- 1 balenie vanilkového cukru
- 2 lyžice holandského kakaa
- Maliny podľa chuti
Ingrediencie na náplň z tvarohu
- 250g mäkkého plnotučného tvarohu (vanička)
- 120g bieleho jogurtu (môžete použiť kyslú smotanu)
- 3 lyžice cukru kryštál
- 2 lyžice vanilkového pudingového prášku
Postup
- Najprv vymažte remosku maslom a vysypte hrubou múkou. Prípadne môžete vyložiť papierom na pečenie.
- Pripravte si tvarohovú náplň zmiešaním všetkých ingrediencií na ňu potrebnú.
- Tvarohovú zmes naplňte do igelitového vrecka, ktorému neskôr na konci odstrihnite rožok.
- V mise vyšľahajte vajíčka s cukrom, pridajte rozpustené maslo, mlieko a všetko riadne premiešajte.
- Prisypte múku, kypriaci prášok a miešaním spojte.
- Približne polovicu cesta (väčšia) nalejte do vymastenej remosky.
- Zvyšnú polovicu zafarbite holandským kakaom a pridajte maliny.
- Kakaové cesto potom môžete podľa vašej fantázie naniesť na svetlé cesto v remoske.
- Nakoniec navrch naneste pomocou nastrihnutého igelitového vrecka tvarohovú vrstvu a to v podobe mriežok.
- Pečte v remoske po dobu 30 minút, prípadne vyskúšajte pomocou špajle, či je buchta hotová.