Máte radi nové chute? Skúste si kašu z hrášku pripraviť trochu netradične. Indické curry vám určite zachutí.
Ingrediencie
- 1 cibuľa
- 4 mrkvy
- 200 g mrazeného hrášku
- 2 lyžice korenia Garam masala
- 2 lyžice kurkumy
- 1 lyžička korenia
- voda
- 1 lyžica oleja
- 1 chilli paprička
Postup
- V panvici rozpáľte olej, pridajte najemno nasekanú cibuľku a osmažte
- Pridajte na polkolieska nakrájanú mrkvu a chvíľku opekajte
- Zasypte korením a korením a nechajte rozvoňať
- Podlejte vodou tak aby bola mrkva úplne ponorená, priveďte do varu a niekoľko minút duste
- Pridajte hrášok, viac vody a varte pokiaľ sa zelenina úplne nerozvarí
- Dochuťte soľou, prípadne cukrom
- Podávajte ozdobené pár plátkami chilli papričky