Pokiaľ máte radi hovädzie mäso, je tento variant receptu práve pre vás. Navyše vám jeho príprava zaberie iba pol hodiny.
Ingrediencie
- 12 ks tacos shells placky
- 400g mletého hovädzieho mäsa
- 1/2 šálky hovädzieho vývaru alebo vody
- 2 PL olivového oleja
- 1 ks strednej cibule, nasekané
- 1/2 ČL mletého chilli
- 1/2 ČL mletej rasce
- 1/2 ČL mletej papriky
- 1/2 ČL morskej soli
- 1/2 ČL mletého korenia
- Strúhaný gouda syr, krájaná paradajka a šalát
Postup
- Predhrejte rúru na 160°C.
- Na strednom ohni zahrejte olivový olej a osmažte cibuľu.
- Pridajte hovädzie mäso a smažte kým nezhnedne, potom zlejte prebytočný tuk.
- Pridajte čili, rascu, papriku, soľ, korenie a poriadne premiešajte.
- Pridajte 1/2 hrnčeka hovädzieho vývaru (alebo vody) a varte 15 minút.
- Medzitým zabaľte tacos placky do fólie a hrejte v rúre po dobu 20-25 minút (prípadne sa riaďte pokynmi na balenie)
- Pred podávaním placky nakrájajte podľa pokynov na balení.
- Plnené tacos podávajte so strúhaným syrom, s nakrájanou paradajkou a ľadovým šalátom.