Dusený pstruh s nakladanou uhorkou a ryžovými rezancami

Dusený pstruh s nakladanou uhorkou a ryžovými rezancami

Vyskúšajte tento ázijský variant receptu na lahodného pstruha. Zaberie vám iba 30 minút.

Ingrediencie

  • 4 ks filiet zo pstruha bez kože
  • 1 ks uhorka olúpaná a nakrájaná na rezančeky
  • 2 ks šalotky jemne nakrájané
  • Vínny ocot a práškový cukor
  • Chilli podľa chuti
  • 1 lyžička čiernych horčičných semienok
  • 100-150g ryžových rezancov

Postup

  • V miske zmiešajte uhorku, šalotku, chilli, horčicové semienka a octovú zmes a nechajte 10 minút odležať.
  • Medzitým uvarte ryžové rezance podľa pokynov na obale.
  • Filety z pstruha varte na pare asi 3-4 minúty.
  • Pstruha podávajte položeného na rezancoch a ozdobeného uhorkovou zmesou.
Pečená ryba na ázijský spôsob
Zdroj: chatelaine.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.