Marinovaná bravčová krkovica na grile

Marinovaná bravčová krkovica na grile

Krkovička sa skvele hodí na letné grilovanie. Spôsobov, ako ju naložiť sú stovky, ale vyskúšajte túto pivnú marinádu a už nikdy nebude chcieť nič iné.

Ingrediencie

  • 6 plátkov bravčovej krkovice
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 2 PL medu
  • 1 citrón
  • 250 ml piva
  • 1 vetvička rozmarínu
  • čierne korenie
  • soľ

Postup

  • Každý plátok mäsa na okraji na niekoľkých miestach mierne narežte, aby sa pri pečení neskrútil
  • Posypte z oboch strán soľou a korením a korenie vtlačte do mäsa
  • V mise zmiešajte pivo, cotronovú šťavu, rozotrený cesnak, med a nasekaný rozmarín
  • Vložte mäso, premiešajte a misu zakryte
  • Nechajte marinovať v chladničke ideálne cez noc
  • Pečte na grile niekoľko minút, kým nie je mäso krásne chrumkavé
Plátky bravčovej krkovice na grile
Zdroj: pinterest.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.