Šťuka pečená v rúre na citrónoch

Šťuka pečená v rúre na citrónoch

Alebo vyskúšajte túto jednoduchú šťuku. Recept na citrónoch je svieži a hodí sa pokojne aj ku kúsku pečiva.

INGREDIENCIA:

  • 750 g filet zo šťuky
  • 125 g masla
  • 1 citrón
  • talianske korenie

POSTUP:

  • Štiku nakrájame na tenké kúsky veľkosti kráľovskej krevety.
  • Rúru si rozohrejeme na 180 ° C a nachystáme si plech, ktorý vyložíme alobalom a rozprestrieme naň kocky masla.
  • Plech dáme do rúry, maslo sa nám medzitým krásne rozpustí.
  • V medzičase si nakrájame citrón na tenké plátky.
  • Na citrón potom naukladáme šťuku.
  • Všetko posypeme talianskym korením.
  • Dáme do rúry a pečieme 8 minút, potom vytiahneme, rybu otočíme, osolíme a okoreníme a dáme dopiecť na ďalších 7-8 minút.
Malá chuťovka alebo aj hlavný chod v podobe šťuky na citrónoch a masle.
primallywild.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.