Hubová polievka s vermicelli

Hubová polievka s vermicelli

INGREDIENCIA:

  • 200 g vermicelli cestovín
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1,5 l zeleninového vývaru
  • 150 g zelených fazuliek
  • 2 menšie póry
  • čerstvé petržlen
  • 200 g húb

POSTUP:

  1. Očistíme zeleninu a huby.
  2. Huby nakrájame na plátky, pór na drobnejšie kolieska.
  3. Suroviny vložíme do zeleninového vývaru spolu s nakrájaným a olúpaným cesnakom.
  4. Varíme 5 minút na slabšom plameni.
  5. Potom pridáme zelené fazuľky, pokrájané na menšie časti a varíme ďalších 10 minút.
  6. Medzitým uvaríme cestoviny do polievky.
  7. Uvarené cestoviny vložíme do taniera a zalejeme horúcou polievkou.
  8. Posypeme petržlenom.
Hubová polievka s vermicelli

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.