Tortellini s mletým mäsom a bolonskou omáčkou

Tortellini s mletým mäsom a bolonskou omáčkou

INGREDIENCIA:

  • cesto z receptu na ravioli
  • 200 g mletého mäsa (mix hovädzie a bravčové)
  • bolonská omáčka

POSTUP:

  1. Pripravíme si najprv bolonskú omáčku a medzitým cesto podľa receptu na raviloli.
  2. Odležané cesto rozvaľkáme na dva rovnaké pláty.
  3. Na diely cesta vytvoríme lyžicou kôpky náplne z ochuteného mletého mäsa soľou a korenia.
  4. Vytvoríme štvorce, prehneme do trojuholníka a vytvoríme torrteliny.
  5. Torteliny uvaríme v osolenej vode.
  6. Torteliny podávané preliate boloňskou omáčkou.
Tortellini s mletým mäsom a bolonskou omáčkou

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.