Studená korenistá omáčka k mäsu

Studená korenistá omáčka k mäsu

Podávať ju môžete k americkým zemiakom alebo s grilovaným mäsom a zeleninou.

INGREDIENCIA:

  • 1 lyžička čierneho korenia
  • 1 lyžička ružového korenia
  • 1 lyžička nakladaného zeleného korenia
  • ⅛ lyžičky korenia
  • 1 strúčik cesnaku
  • 100 g majonézy
  • 50 g jogurtu
  • 1 lyžička bieleho vínneho octu
  • 1 lyžička cukru
  • bylinková soľ

POSTUP:

  • Čierne korenie a ružové korenie si roztlačte v mažiari.
  • Zelené korenie si nakrájajte nadrobno.
  • Strúčik cesnaku si prelisujte, zmiešajte s korením, majonézou, jogurtom, octom, cukrom a bylinkovou soľou.
Korenistý dip z jogurtu k mäsu i zelenine.
melissacookstone.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.